Доставка и връщане

Доставка

 

   Продуктите, предлагани в платформата www.bigdealbg.com се доставят до удобен точка (адрес посочен от клиента, след телефонен разговор за потвърждение на поръчката). Срокът за доставка е 4-7 работни дни, като за някои продукти срокът може да бъде увеличен в зависимост срока, необходим на доставчика да снабди онлайн магазина с поръчаната стока. Поръчки направени в петък след 15:30 ч., събота и неделя се обработват в понеделник. Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт Експрес, като транспортните разходи са за сметка на клиента, а сумата за тях се изчислява според тарифите на куриерската фирма. Плащането се извършва чрез наложен платеж при получаване на стоката или по банков път/с карта преди изпращане на поръчката.

Опциите за доставка са:

  • доставка до офис на Еконт;
  • доставка до посочен адрес; 
  • Пратките се изпращат с опция преглед и тест;

 

Връщане на продукти

 

   Връщането на стоки може да се осъществи в 14 дневен срок, след получаване на пратката. Съгласно чл. 50, ал. 1 от ЗЗП, потребителят може да се откаже от закупена стока в 14 дневен срок, без да посочва причина, като транспортните разходи са за сметка на клиента. Преди връщане на стока, се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти за съдействие. След получаване на върнатата стока, сумата за нея ще бъде възстановена в 14 дневен срок.

Bigdeal си запазва правото да откаже връщане на продукт, ако той е употребяван, не е в оригиналния си вид, увреден е, изпратен е без касовия бон за покупка и всички придружаващи документи при доставка.